Wijkagent laat jeugd de rotzooi opruimen die gemaakt is na overlast melding

19/07

Foto: Wijkagent Gerrit

Kesteren – Wijkagent Gerrit in Kesteren heeft zondagmiddag de jeugd aan het werk gezet, nadat zij voor overlast zorgde en vuurwerk afstaken.

Na een overlastmelding ging de politie ter plaatse bij de Eendenvijver. Hier trof men een hoop rotzooi aan en was duidelijk dat er vuurwerk was afgestoken. De wijkagent ging in gesprek met de jeugd en drukte hen stevig op het hart dat dit niet kan. De boodschap was duidelijk en er werd een vuilniszak gehaald, vervolgens werd de jeugd aan het werk gezet om de boel op te ruimen. De zak was zelfs te klein om alle troep op te ruimen.

Camerabeelden hadden vastgelegd wat er gebeurd was. De komende tijd zal er extra toezicht zijn. Tevens waarschuwt de politie de jeugd dat als ze 14 en ouder zijn, dat ze een ID kaart bij zich moeten hebben.