Eén verdachte aangehouden van overval juwelier Kesteren

Kesteren – Donderdagochtend is een juwelier in Kesteren overvallen door 3 daders. De 1e verdachte is met goede hulp van een omstander gearresteerd; als politie zoeken we nu de 2 andere verdachten.

Bij de overval raakte de winkelier gewond toen hij het drietal naar buiten verjoeg; hij is ter plaatse door ambulancemedewerkers bekeken. Tijdens de vlucht van de verdachten, is 1 verdachte door een alerte omstander succesvol gestopt; deze verdachte is door de politie gearresteerd.

De 2 andere verdachten zijn gevlucht op een scooter; beiden dragen donkere kleding. Met politieauto’s en een heli wordt dit duo nu gezocht. Na de overval en tijdens hun vlucht, zijn gereedschap en een wapen achtergelaten. Deze sporen worden door de politie onderzocht. Ook bij de winkel wordt sporenonderzoek gedaan. Daarbij wordt gekeken of er buit is meegenomen.