Chauffeur bekneld onder palletwagen

18/03

Foto: Peter van Verseveld

18/03

Foto: Peter van Verseveld

18/03

Foto: Peter van Verseveld

18/03

Foto: Peter van Verseveld

18/03

Foto: Peter van Verseveld

18/03

Foto: Peter van Verseveld

Opheusden – Maandagochtend zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval bij het bedrijf Thijssen bouw op de Tielsestraat in Opheusden. Politie, brandweer, ambulance en een traumahelikopter gingen ter plaatse.

De chauffeur van een vrachtwagen was terecht gekomen onder een palletwagen met lading laat de brandweer weten. Bewoners naast het bedrijf hoorde de man roepen en zijn gaan kijken, vervolgens hebben zij de hulpdiensten ingeschakeld. De hulpdiensten hebben de man bevrijd, waarna hij per ambulance overgebracht is naar het ziekenhuis. Waardoor de man onder de palletwagen terecht kwam kon de politie nog niet zeggen.