Ernstig ongeval op de A15 bij Echteld (update)

14/04

Foto: Adriaan

14/04

Foto: Rijkswaterstaat

14/04

Foto: WIS Harold

Echteld – De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag massaal gealarmeerd vanwege een incident op de A15 bij Echteld. Meerdere politie, brandweer en ambulance eenheden zijn ter plaatse. Ook zijn er twee traumahelikopters gealarmeerd.

De A15 is afgesloten vanwege het ongeluk. Het ongeval is gebeurd in de richting van Nijmegen.

Het ongeval zou plaatsgevonden hebben tussen een personenauto en een vrachtwagen laat de Veiligheidsregio weten. Er zouden ernstige gewonden zijn.

Update:
De politie meldt dat bij het ongeval een dode is gevallen en een zwaargewonde. De politiehelikopter vliegt boven de incident locatie om foto’s te maken. De A15 in de richting van Nijmegen tot de Prins Willem Alexander brug blijft voorlopig nog afgesloten. Ook is er de linkerrijstrook afgesloten aan de andere zijde vanwege technisch sporenonderzoek.