blogname

112
nederbetuwenieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
ABWC Hoofdklasse vaardigheidstoetsen te Kesteren


Kesteren - Op zaterdag 24 maart 2018 zal post Kesteren namens Brandweer Gelderland zuid en de ABWC (Algemeen brandweer wedstrijd comité) een vaardigheidstoets in de hoofdklasse gaan organiseren.

Er zullen deze dag 7 ploegen hun krachten met elkaar gaan meten om uit te gaan maken wie er naar de volgende ronde mag. Dit alles gebeurd onder het toeziend oog van een groep vakkundige beoordeelaars die de ploegen zullen beoordelen op hun inzet op het gebied van brandbestrijding en/of hulpverlening en de daarbij horende veiligheid.

De leden van post Kesteren hebben een mooi en uitdagend scenario bedacht, waarop de deelnemende ploegen hun kunde en kennis moeten laten zien, hierbij is ook aan het publiek gedacht. Ze zullen zich niet hoeven te vervelen en er zal van alles te zien zijn. De eerste ploeg zal om 7.15 melden op de brandweerkazerne en gaan om 8.00 uur de strijd aan. Gedurende de hele dag zullen de ploegen aantreden, na verwachting zal de laatste ploeg om 16:15 van start gaan.

De vaardigheidstoest (ook wel wedstrijd genoemd) wordt op een ( tot nu toe) geheime locatie gehouden binnen de gemeente Neder - Betuwe, wanneer er mensen zijn die interesse hebben om te gaan kijken kunnen ze op 24 maart 2018 naar de brandweerkazerne aan de Vincent van goghstraat 20 in Kesteren komen er daar zal dan de locatie worden doorgegeven.

Bron: Facebookpagina Brandweer Kesteren

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws