blogname

112
nederbetuwenieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Ongeval met 5 voertuigen op de A15 bij Opheusden


Opheusden, 28,12,2017- Donderdagavond omstreeks half 9 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval met meerdere voertuigen op de A15 ter hoogte van Opheusden. Het bleek te gaan om een ongeval met 5 voertuigen en meerdere gewonden. Voor zover bekend zijn er drie personen afgevoerd naar het ziekenhuis

Door het ongeval en de inzet van hulpdiensten was de A15 volledig versperd en is deze bijna drie uur afgesloten geweest. Afgelopen nacht is ook de vangrail hersteld, waardoor het verkeerd vanochtend weer als 'normaal' gebruik kon maken van de snelweg.

Brandweer Dodewaard, meerdere ambulances en politie zijn ter plaatse geweest.

Foto's Brandweer Dodewaard

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws