blogname

112
nederbetuwenieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Vage brief in brievenbussen in oranjewijk Dodewaard.


Dodewaard - De politie is op zoek naar de persoon die in de nacht van vrijdag 27 oktober, bij meerdere woningen in de Oranjewijk in Dodewaard het onderstaande briefje in de brievenbussen heeft gegooid.

Op het briefje staat bovenaan dik gedrukt #metoo met daar onder een adres (welke wij niet tonen). Vervolgens met de tekst in hoofdletters: "WAS JE MAAR VAN ME AF GEBLEVEN, NU BEN IK VOOR DE REST VAN MIJN LEVEN BESCHADIGD VIEZE SMEERLAP".Het verzoek is dan ook dat de personen die een dergelijk briefje in hun brievenbus hebben gehad, het naar het adres toe brengen die op dat briefje staat. De politie weet nog niet waarom het briefje is gemaakt.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws