blogname

112
nederbetuwenieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Brandweer wedstrijden in Ochten op 7 oktober


Op zaterdag 7 oktober organiseerd brandweer Ochten de jaarlijks terugkerende Betuwse Kring Vaardigheidstoets waaraan een 10-tal korpsen uit de regio Gelderland-zuid, maar ook uit Gelderland-midden en VRU(Utrecht) aan deel zullen nemen. Deze korpsen zullen een uitdagend scenario moeten spelen om onderling uit te maken wie de beste van de dag is. Op deze dag zullen de inwoners van het dorp Ochten veel brandweervoertuigen zien rijden in en rond het dorp. Wanneer U een vaardigheidstoets/wedstrijd van dichtbij wilt meemaken dan kunt U informatie over de wedstrijdlocatie op deze dag verkrijgen bij de brandweerkazerne aan de Cuneraweg 4 in Ochten. Deze dag is mede mogelijk gemaakt door enkele sponsoren, waarvoor hartelijk dank.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de Facebook-pagina van brandweer Ochten.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws